Automatska
Pop
Da bi ste pogledali clanak kliknite na sliku ispod
Monday, January 7, 2019
Oblatne
Oblatne
Sastojci:
1,5 litra mlijeka
1 kg šećera
100 gr margarina
50 gr čokolade
2 žlice kakaa
oblatne
Priprema:
Mlijeko i šećer staviti u dublju posudu da se kuha, pojačati temperaturu da prokuha, a pažljivo miješati na ne iskipi.
Smanjiti temperaturu da lagano kuha i povremeno miješati da ne zagori. Kad vam odgovara gustoća fila koja se kuhao dodati margarin čokoladu i kakao, pa neka se kuha još 5 minuta da se ujedini.
Oblatnu staviti na ravan stol i premazati toplim filom pa preko fila staviti oblatnu i tako mazati dok se ne potroši fil, oblatnu prekriti papirom, staviti ravan kalup preko oblatine i nešto teško da se bolje spoji.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment